免费培训

在线老师

电话咨询

020-29011314

微信
欢迎您光临!请【登录】【注册】  广东成考人的家园  收藏本站 020-2901 1314 2283423398
广东成考网 面授辅导 网上辅导 教材购买
热门搜索:报考时间 网上报名 报名条件 报名时间 成考教材
首页 网上报名 考前培训 网络课堂 教材资料 报考须知 招生院校 考试大纲 志愿填报 关于我们
实用资讯 全国政策 广东政策 最新资讯 考前辅导 网上学习 教材订购 学习资料 广州天河 广州越秀 广州同和
成考新闻 考前须知 常见问题 经验交流 学习方法 查询中心 试题大全 下载中心 广州南沙 广州新市 全部展开
资讯详情 您现在的位置:首页 >> 试题大全 >> 高中起点试题 >> 英语
2019年成人高考高起点《英语》模拟试题及答案(8)
时间:2019/2/17  来源:广东成考网  作者:广东成考网  浏览:83 次

Ⅰ. Phonetics(10 Points)

Directions:

In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1.A. head B. horizon C. honour D. human

2.A. city B. bicycle C. face D. climb

3.A. think B. these C. breathe D. with

4.A. ground B. country C. thousand D. found

5.A. pour B. hour C. course D. four

6.A. both B. post C. cold D. son

7.A. altogether B. talk C. always D. also

8.A. suggestion B. nation C. dictation D. satisfaction

9.A. started B. closed C. waited D. needed

10.A. rare B. fare C. scare D. are

Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare’s.

A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her

12. China is famous ________ the Great Wall.

A. about B. for C. as D. of

13. Our school ________ new facilities.

A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with

14. I made this myself but it was _______ who taught me.

A. he B. him C. himself D. by him

15. He had his bicycle _______ yesterday.

A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired

16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.

A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant

17. He regretted _______the decision too hastily.

A. make B. to make C. making D. have maked

18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.

A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in

19. It ______ me of the country which we visited last summer.

A. remembers B. recalls C. reminds D. tells

20. He _______ smoking at last.

A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off

21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.

A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so

22. Your answer is different ________ the teacher’s.

A. to B. at C. from D. with

23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.

A. running B. passing C. carrying D. obeying

24. The fact _______ his health is bad is not true.

A. which B. that C. as D. what

25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn’t know whom to give prize to.

A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers

26. Man must stop _______ the earth’s atmosphere.

A. filling B. wasting C. polluting D. blackening

27. We can’t _______ another 100 kilometers any more.

A. have B. turn C. make D. reach

28. Is Mary ______ to join in us?

A. supposed B. exposed C. supported D. indicated

29. I want to be told all _______.

A. which happen B. which happened

C. that had happened D. that had been happened

30. We’ve all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.

A. man B. a man C. the man D. men

31. Don’t tell me such things _______ you are not certain.

A. that B. which C. those D. as

32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.

A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far

33. Jackson went to work ______ his illness.

A. besides B. even though C. in spite of D. although

34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.

A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as

35. I suppose they have known about it, _______?

A. am I B. am not I C. have they D. haven’t they

36. It ______ him ten years to write that novel.

A. took B. spent C. cost D. costed

37. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.

A. spend B. spending C. for spend D. spent

38. They all ______ mentioning that girl.

A. avoided B. got away C. ran away D. escaped

39. Human beings should find a new _______ of energy.

A. orient B. source C. origin D. souse

40. The couch is comfortable to _______.

A. sit B. be sat C. sitted D. sit on

41. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.

A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout

42. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.

A. are B. is C. have D. has

43. We think of Mr. Li ______ our good friend.

A. is B. to be C. as D. has been

44. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.

A. over B. higher C. above D. high

45. The road will be blocked if there _______ another snow.

A. is B. will be C. to be D. will have

46. David like country life and has decided to _______ farming.

A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough

47. These children have an advantage _______ those in calculation.

A. over B. than C. to D. with

48. Shanghai has a larger population than _______ in China.

A. any city B. any other cities C. other city D. any other city

49. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.

A. false B. untrue C. wrong D. erroneous

50. This book costs ______ that one.

A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as

Passage Three

Generations of Americans have been brought up to believe that a good breakfast is one life’s essentials. Eating breakfast at the start of the day, we have all been told, and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip.

But for many people the thought of food first thing in the morning is by no means a pleasure. So despite all the efforts, they still take no breakfast. Between 1977 and 1983, the latest year for which figures are available, the number of people who didn’t have breakfast, increased by 33 percent.

For those who feel pain of guilt about not eating breakfast, however, there is some good news. Several studies in the last few years indicate that, for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. “Going without breakfast does not affect performance,” said Arrold E. Bender, former professor of the nutrition at Queen Elizabeth College in London, “nor does giving people breakfast improve performance.”

Scientific evidence linking breakfast to better health or better performance is surprisingly inadequate, and most of the recent work involves children, not adults, “The literature”, says one researcher, Dr. Erresto at the University of Texas, “is poor”.

71. The latest year for which figures could be obtained is _______.

A. the year the author wrote the article B. 1977

C. any year between 1997 and 1983 D. 1983

72. For those who do not take breakfast, the good news is that _______.

several studies have been done in the past few years

the omission of breakfast does no harm to one’s health

adults have especially made studies in this field

eating little in the morning is good for health

73. “…nor does giving people breakfast improve performance” means ______.

anyone without breakfast does improve his performance

not giving people breakfast improve performance

having breakfast does not improve performance, either

people having breakfast do improve their performance

74. The word “literature” in the last sentence refers to _______.

A. stories, poems, plays, etc. B. written works on a particular subject

C. any printed material D. the modern literature of America

75. What is implied but NOT stated by the author is that _______.

breakfast does not affect performance

Dr. Erresto is engaged in research work at an institution of higher learning

not eating breakfast might affect the health of children

Professor Bender once taught college courses in nutrition in London

Passage Four

About 35% of all high school graduates in America continue their education in an institution of higher learning. The word college is used to refer to either a college or a university. These institutions offer four-year programs that lead to a Bachelor of Arts (B.A.) or Bachelor Science (B.S.) degree. Some students attend a junior college (providing only a two-year program) for one to two years before entering a four-year college as a sophomore (二年级生) or junior (三年级生).

It is generally easier to be accepted at a state university than at a private one. Most private schools require strict entrance examinations and a high grade point average (GPA), as well as specific college prep classes in high school. Private schools cost considerably more than state colleges and famous private schools are very expensive. Poorer students can sometimes attend, however, by earning scholarships. Some college graduates go on to earn advanced masters or doctoral degrees in grad (graduate) school. Occupations in certain fields such as law or medicine require such advanced studies.

Since college costs are very high, most students work at part-time jobs. Some have full-time jobs and go to school part-time. Often some will take five or more years to complete a four-year program because of money / job demands on their time.

While the college and work demands take up the great part of a student’s time, most still enjoy social activities. Sports, dances, clubs, movies, and plays are all very popular. However, gathering together for long, philosophical talks at a favorite meeting place on or near the university is probably the most popular activity.

76. College education is _______ in America.

A. quite common B. very rare

C. something difficult D. almost impossible

77. Which of the following is NOT required for entering most private schools.

A. entrance examinations B. taking part in many activities

C. GPA D. college prep classes

78. How can poor students attend private schools?

A. Only by working at part-time jobs. B. Only by working at full-time jobs.

C. Only by earning scholarships. D. All of above.

79. The American college students like to _______ most of all.

A. discuss problems on philosophy B. play balls

C. earn enough money D. go to the cinemas or theatres

80. The best title for this passage is _______.

A. Part-time jobs B. American college

C. Popular activity D. A new system

Ⅴ. Writing (20 points)

Directions:

For this part, you are allowed 20 minutes to write a composition of about 80 words according to the following topic.

金钱是一切吗?(Is Money Everything?)

参考答案

Ⅰ. Phonetics

1.C 2.D 3.A 4.B 5.B 6.D 7.B8.A 9.B 10.D

Ⅱ. Vocabulary and Structure

11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C 18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B

25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A

39.B 40.D 41.C 42.D 43.C 44.C 45.A 46.C 47.A 48.D 49.A 50.D

Ⅲ. Cloze

51.B 52.C 53.C 54.B 55.C 56.A 57.B 58.C 59.B 60.A

Ⅳ. Reading Comprehension

61.C 62.C 63.D 64.A 65.D 66.B 67.B 68.C 69.D 70.C 71.D 72.B 73.C 74.B

75.C 76.A 77.B 78.D 79.A 80.B

Ⅴ. Writing

In Money Everything?

I don’t think money is everything, but we can’t do without it. Fox example, money can’t buy us happiness and a good education. And for another example, money can’t buy us good health and a long life. But we can not live without money. We need it for our daily necessities such as food, clothes and transportation. What’s more, we need it to live a better life. In short, we should learn the value of money and make the most of its advantages.

【上一篇】:2019年成人高考高起点《英语》模拟试题及答案(7)
【下一篇】:2019年成人高考高起点《英语》模拟试题及答案(9)
看了本文的网友还看了
2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(十 2018年成考专升本《生态学基础》练习试题(九
2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(八 2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(七
2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(六 2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(五
2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(四 2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(三
2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(二 2019年成考专升本《生态学基础》练习试题(一
返回首页  |  关于我们  |  收藏本站  |  联系我们  |  帮助中心  |  购物流程  |  分享到:
Copyright @ 2006-2019 广州木叶网络科技有限公司版权所有
未经授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备14072984号
live800Link.customerservicesystem
live chat